Een nieuwe groep start op 14 september '20

VOOR WIE?

Een uniek online retreat voor iedereen die toe is aan rust, persoonlijke groei en zin heeft om geïnspireerd te worden. Je wil graag starten met mediteren of je hebt al enige kennis van meditatie en wil je verder verdiepen in meditatie en in jezelf. 

Maak van meditatie je lifestyle! Door onze unieke meditatie methode kom je los van stress, onverwerkte emoties en ervaar je snel meer vrijheid, creativiteit & vitaliteit. 

0E5A7464.jpg
0E5A7764.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

Jij gaat op retreat vanuit jouw eigen huis! Kan dat? Jazeker! Op retreat gaan wil letterlijk zeggen jezelf even afzonderen voor zelfonderzoek om zo je spirituele intelligentie te ontwikkelen. Klinkt fijn toch? Omdat wij alle informatie delen vanuit een besloten Instagramaccount kun jij zelf de momenten uitkiezen waarop je lekker met jezelf aan de slag gaat.

 

Door middel van visualisaties, meditaties en het delen van kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & lifestyle nemen wij je mee op reis! We leren jou mediteren op een diep niveau en helpen je op weg om meditatie te integreren in jouw lifestyle. Zo heb jij straks alle tools in handen om op een efficiënte manier met jezelf aan de slag te gaan.

WAAROM MEDITEREN TIJDENS 

#SUPERCHARGEYOURBRAIN?

Als het straks weer winter gaat worden kunnen we allemaal wel een boost gebruiken. Met de herfsteditie van Supercharge Your Brain werk jij vier weken in je eigen tijd aan je persoonlijke vitaliteit.  

Mediteren met onze methode is de beste manier om je immuunsysteem te versterken zodat jij straks fit, gezond, zonder stress & geïnspireerd de winter in gaat.

 

Door middel van onze meditaties kun je jouw lichaam en geest laten herstellen. Je zou kunnen zeggen dat het een manier is om even ‘UIT’ te staan om zo weer op te kunnen laden zodat je de volgende dag weer volledig ‘AAN’ kunt staan. 

Module 1 

In de eerste week helpen wij jou rust en ruimte te creëren door middel van meditatie. Ook geven we tips & tricks, bijvoorbeeld over hoe jij jouw huis energetisch kunt cleanen! Zo ga jij je in week 1 meteen fijn en krachtig voelen!

Module 2

In de tweede week werken we aan het bereiken van een sterke mindset, en leren wij je hoe je meer gebruik kunt maken van je hersencapaciteit. Ook deze week ontvang je

weer een nieuw

MP3-meditatiebestand!

Module 3

In de derde week werken we met een meditatie die erop gericht is om lading, stress en spanningen uit je mentale en je fysieke lichaam te halen. Tevens geven we meer tips over hoe jij je fysiek & mentaal kunt detoxen. Na deze detox ervaar je meer ruimte en verbinding met jezelf en is jouw energielevel verbeterd.

Module 4

In de vierde week gaan we jou helpen om jezelf weer af te stemmen op je eigen behoeftes en doelstellingen. We geven je inzicht in de cyclus en wijsheid van de maan om er op deze manier achter te komen wat jouw natuurlijke ritme is. Ook deze week weer een nieuw MP3-meditatiebestand om je hierbij te ondersteunen!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 •  

  - Online retreat in onze besloten instagram groep via jouw eigen account.

 • - Iedere week spendeer je gemiddeld 2,5 uur aan dit Retreat. Je volgt deze in je eigen tijd wanneer het jou uitkomt! 

 • - In totaal vier modules, waarvan er wekelijks een module online komt. Zo krijg jij vier weken lang heldere uitleg over meditatie, het integreren van meditatie in jouw lifestyle & tips and tricks om zo jouw eigen natuurlijke ritme te vinden. 

 • - 4 ingesproken begeleide MP3 meditatie bestanden.

 • - Wekelijks nieuwe tips & tricks aan de hand van video’s, posts & opdrachten.

 • - 2 keer een live Q&A  met Elke, Christiano & Robinson.

 • - Je kunt de inhoud bekijken wanneer het jou uitkomt, alleen de live Q&A's worden op een bepaald tijdstip uitgezonden.

 • - Na aanmelding ontvang je een email met daarin de informatie waarmee jij toegang krijgt tot de besloten Instagram account.

 • - Je ontvangt een e-book in je mailbox. 

0e5a7495.jpg

KOOP 3 TICKETS EN BETAAL ER 2!

MET DE CODE: GROEPSKORTING

WHAT PEOPLE SAY

Wauw! Net jullie live stream terug gekeken. Heel erg duidelijk en helpend. Heel veel dingen echt herkenbaar. En de meditatie met de klankschaal had ik expres gister nog eens gedaan om te ervaren hoe die nu was. Niet meer zo beladen als de vorige keer....dus in progress! Dankbaar dat ik deze retreat at home kan doen!

Ik voelde mij op een andere planeet, als een soort van energetisch veld... en echt super ontspannen! Bedankt zover al!

-------

Hele fijne klank, vandaag in combinatie gedaan met de adem oefening van Elke, gaf enorme fijne bewustwoording van mijn lichaam!

Heb net de uitzending over de nieuwe maan teruggekeken. Ik heb een lach op mijn gezicht! Thanks voor de fijne energie!

-------

Echt top Elke!!! Heel erg goed. Je voelt gewoon dat jullie dit met je hele ziel hebben aangepakt, mooi!

Hi Elke en Christiano, de retreat vind ik ontzettend fijn tot nu toe! Echt goed opgezet door jullie. Heb net ook de live uitzending van gisteravond teruggekeken, heel interessant (voor zover ik het kon begrijpen haha) en herkenbaar. Ben heel benieuwd wat de komende weken nog gaan brengen, maar dit compliment wilde ik jullie alvast geven.