website .jpg

Instagram Retreat

Zin om los te komen van alles? Zin om jezelf op te laden? Doe mee met #superchargeyourbrain vanuit jouw eigen huis! Het enige wat jij nodig hebt is een eigen Instagramaccount. We nemen je 4 weken lang mee op een innerlijke reis via onze besloten Instagramaccount en geven je de tools om je mind & lichaam te boosten zodat jij je weer krachtig en energiek gaat voelen. 

0E5A0450.jpg

Verdiepings cursus

Deze training is de verdiepingscursus die volgt op #superchargeyourbrain.

In deze online training gaan we dieper in op het activeren van jouw superbewustzijn. We geven jou de tools en geavanceerde trainingstechnieken om je gedachten, gevoelens, emoties en intuïtie optimaal met elkaar te laten samenwerken. Creativiteit, vrijheid en doorzettingsvermogen worden jouw grootste vrienden, zodat jij jezelf en het leven kunt gaan doorgronden. Door het activeren van je superbewustzijn maak je een grote stap in bewustwording en leer je samenwerken met de allergrootste kracht in jezelf.

DSC_0213-1.jpg
#superchargeyourlive

Combi Pakket

##superchargeyourbrain & remote werken

Is is fijn en nuttig om je interne belevingswereld direct te kunnen vertalen naar je dagelijkse leven. Hoe ziet vrijheid er concreet uit? En hoe kun je geld (blijven) verdienen terwijl je ultieme vrijheid ervaart? In de online training van Meetings in the Sun leer je alles over remote werken. Deze training is voor professionals die het gevoel hebben “vast” te zitten in hun baan. Voor mensen die twijfelen of ze willen gaan ondernemen of voor zelfstandig ondernemers die vooral de druk van ondernemen voelen in plaats van vrijheid. Een perfecte aanvulling op superchargeyourbrain en daarom nu te koop als combi pakket.

WHAT PEOPLE SAY

Wauw! Net jullie live stream terug gekeken. Heel erg duidelijk en helpend. Heel veel dingen echt herkenbaar. En de meditatie met de klankschaal had ik expres gister nog eens gedaan om te ervaren hoe die nu was. Niet meer zo beladen als de vorige keer....dus in progress! Dankbaar dat ik deze retreat at home kan doen!

Ik voelde mij op een andere planeet, als een soort van energetisch veld... en echt super ontspannen! Bedankt zover al!

-------

Hele fijne klank, vandaag in combinatie gedaan met de adem oefening van Elke, gaf enorme fijne bewustwoording van mijn lichaam!

Heb net de uitzending over de nieuwe maan teruggekeken. Ik heb een lach op mijn gezicht! Thanks voor de fijne energie!

-------

Echt top Elke!!! Heel erg goed. Je voelt gewoon dat jullie dit met je hele ziel hebben aangepakt, mooi!

Hi Elke en Christiano, de retreat vind ik ontzettend fijn tot nu toe! Echt goed opgezet door jullie. Heb net ook de live uitzending van gisteravond teruggekeken, heel interessant (voor zover ik het kon begrijpen haha) en herkenbaar. Ben heel benieuwd wat de komende weken nog gaan brengen, maar dit compliment wilde ik jullie alvast geven.